Platforma eLearning Self-Service

  • Serviciul este bazat pe funcționalitățile celor mai bune instrumente din industria e-learning. 
  • Am creat un proces automatizat prin care îți acordăm libertatea de a alege singur pachetul de servicii, durata și modalitatea de plată a serviciilor. 
  • Configurarea și livrarea se va face în mod automat după recepționarea plății.
  • Vei primi prin email datele de acces și toate informațiile de care ai nevoie să începi utilizarea platformei.
 

Cui îi sunt adresate serviciile

Pentru companii și organizații

Pentru companii, platforma noastră acoperă toate nevoile de conformitate, onboarding, învățare produse sau fluxuri de lucru. Urmărirea indicatorilor și monitorizarea progresului de instruire este ușor de făcut în platforma de eLearning.

Pentru instituții educaționale

Pentru instituții educaționale organizarea și furnizarea cursurilor se face după reguli clare, pentru a le îndeplini aveți nevoie de o platformă care să integreze funcționalități de structură, conținut, instrumente de comunicare și monitorizare proces educațional.

Pentru profesori și formatori

Dacă ai nevoie de un mediu de lucru pentru a face cursuri online cu clasa sau cu un grup de cursanți, platforma noastră te poate ajuta cu siguranță. Ai toate instrumentele necesare pentru comunicare și colaborare în activitatea de predare online sau mixt.

Modalități de plată

Am pregătit două modalități de plată: online - cu card bancar și plata prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Online - Card bancar

Plata se va face online prin intermediul procesatorului de plăți EuPlătesc.ro

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

SEAP - Factură proforma

Plata se va face prin SEAP sau Factură proforma.

Pentru achiziția prin SEAP căutați următoarele numere de referință.

Pachete abonament lunar:

  • Numar referinta: Pachet eLearning 600 utilizatori (serviciu lunar)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 400 utilizatori (serviciu lunar)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 200 utilizatori (serviciu lunar)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 100 utilizatori (serviciu lunar)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 50 utilizatori (serviciu lunar)

Pachete abonament anual:

  • Numar referinta: Pachet eLearning 600 utilizatori (serviciu anual)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 400 utilizatori (serviciu anual)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 200 utilizatori (serviciu anual)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 100 utilizatori (serviciu anual)
  • Numar referinta: Pachet eLearning 50 utilizatori (serviciu anual)

Centrul de date

Infrastructură scalabilă

Platforma noastră de tip multi-cloud privat este bazată pe Microsoft Hyper-V, VMware sau KVM. Conceptul eLearning Self-Service vă oferă posibilitatea să valorificați tehnologiile native de cloud dinamic, cum ar fi Azure sau VMWare.

  • Performanța ridicată livrată continuu la costuri scăzute si predictibile. Centrul nostru de date local înseamnă costuri scăzute, latenta mica si performanta ridicata ca beneficii asociate infrastructurii locale de cloud privat.
  • Suport tehnic 24x7x365 oferit de o echipa locala. Interacționezi direct cu experții care îți gestionează infrastructura de cloud privat.
  • SLA (Service Level Agreement) garantat financiar. SLA clar definit, garantat cu penalități asociate oricărei încălcări a acordului de calitate a serviciilor oferite.
  • Flexibilitate si libertate totala. Credem in cloud hibrid si multi-cloud. Pentru ca nu exista niciun serviciu cloud care sa ofere libertatea si flexibilitatea de care ai nevoie pentru a susține workload-uri diverse, abilități și instrumente, fără a fi nevoie de compromisuri.
  • Suntem experți. Cu mai mult de 18 ani de experiență, putem accelera trecerea afacerii tale in Cloud, in mod sigur si rapid. Experții noștri au o experiență de neegalat in construirea si furnizarea soluțiilor multi-cloud (privat si public) de top.