Lista politicilor active

Nume Tip Consimțământul utilizatorului
Termeni și Condiții Politica site-ului Toți utilizatorii
Politica de confidențialitate Politica de confidențialitate Toți utilizatorii
Politica Cookie-urilor Altă politică Toți utilizatorii

Sumar

Termeni și Condiții de Utilizare a paginii de internet www.elearningsoftware.ro a S.C. eLearning & Software S.R.L.


Politică întreagă

TERMENI GENERALI

Pagina de internet www.elearningsoftware.ro (in continuare: “pagina de internet”, “website”, sau “pagina”) este creata și administrata de S.C. eLearning & Software S.R.L. (in continuare “eLearning Software SRL” sau “noi”). Prin “utilizator” se înțelege orice persoana care accesează această pagină de internet.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE UTILIZARE

Prin simplul fapt că accesați aceasta pagina de internet se considera ca ați citit și cunoașteți în totalitate Termenii și Condițiile de Utilizare, ca va sunt clare, le acceptați și vă obligați să le respectați în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare, vă rugăm sa părăsiți imediat pagina de internet și sa nu folosiți conținutul ei. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții de Utilizare, va rugam sa ne scrieți la adresa de e-mail: contact@elearningsoftware.ro

MODIFICĂRI

Putem modifica oricând și fără nicio justificare sau înștiințare, sub aspectul conținutului și/sau al formei, această pagina, precum și acești Termeni și Condiții de Utilizare. Din acest motiv va rugam sa va informați din timp în legătură cu eventualele modificări și sa va familiarizați cu acestea. Dacă nu decidem altfel, orice modificare intra în vigoare la data publicării sale pe aceasta pagina. Se considera ca utilizarea paginii de internet după intrarea în vigoare a modificărilor înseamnă cunoașterea și acceptarea acestora de către utilizatori.

INTERDICȚII

Utilizatorilor le sunt interzise: adăugarea oricărui conținut obscen, jignitor, indecent sau inadecvat, inacceptabil sau ilegal, încălcarea drepturilor oricărei persoane care are acces la aceasta pagina, introducerea unor date virusate sau materiale nocive, precum și perturbarea, în orice mod, a funcționarii normale a acestei pagini de internet.

Utilizatorii își asuma răspunderea pentru consecințele propriilor fapte ce nu sunt în concordanță cu legea și cu prezentele condiții, precum și pentru orice fel de prejudicii ce ar putea apărea ca urmare a săvârșirii acestora. Ne rezervăm dreptul de a face apel la orice mijloace legale de protecție, pentru a preveni/împiedica utilizarea acestei pagini în moduri sau scopuri care contravin legii sau Condițiilor de Utilizare, precum și de a solicita sancționarea conform legii, a utilizatorilor care au acționat/acționează în scopul alterării, deteriorării sau distrugerii conținutului sau aspectului paginii sau care afectează în orice mod securitatea acesteia.

Drepturile de proprietate intelectuala

Toate drepturile privind materialele publicate pe această pagină aparțin eLearning Software SRL sau au fost cedate eLearning Software SRL de către terți. Prin “materiale” se înțeleg: fotografii, imagini video, texte și alte materiale similare, respectiv lucrări de autor. Prin folosirea materialelor de pe această pagină de internet, utilizatorii se obligă să respecte în totalitate limitele, condițiile și cerințele descrise aici. Pentru toate situațiile de încălcare a drepturilor de autor, ne rezervăm dreptul de a solicita despăgubiri, precum și sancționarea conform legislației în vigoare.

eLearning Software SRL face un efort considerabil pentru a furniza date corecte și actuale pe site-ul său web, dar nu își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea și exhaustivitatea acestora și nu acceptă dreptul de reclamații referitor la acestea. eLearning Software SRL nu garantează ca acest website va fi întotdeauna accesibil și disponibil, și că nu va conține erori sau viruși. Fiecare utilizator este de acord în mod expres de a utiliza acest website pe propriul risc. eLearning Software SRL nu este responsabil pentru orice pierderi sau daune (inclusiv, dar nu se limitează la daunele indirecte sau pe cale de consecință), care ar putea rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice parte a acestui site web sau conținut care este postat pe el sau adăugat de către alți utilizatori. Mass-media și alți utilizatori ai acestui website sunt de acord în mod expres să despăgubească eLearning Software SRL pentru fiecare și toate plângerile, costurile, daunele sau obligațiile care decurg din utilizarea neglijentă a materialelor de pe website de către același utilizator, inclusiv orice daune directe sau indirecte.Sumar

Protecția datelor cu caracter personal


Politică întreagă

eLearning Software SRL este conștient de faptul că mulți consumatori și utilizatori care vizitează website-ul nostru sunt preocupați de informațiile pe care le au completat on-line și se întreabă cum sunt acestea păstrate și folosite. Despre politica de protecție și confidențialitate a datelor cu caracter personal de pe website-ul nostru și despre securitatea plății cu cardul de credit sau debit vă puteți informa citind mai jos sau în pagina special creata în acest scop.

 
DATELE DE IDENTIFICARE ALE COMPANIEI

  • Denumirea: S.C. eLearning & Software S.R.L.
  • Sediul social: Arad, Str. Dunării nr. 112, jud. Arad
  • Numărul de înregistrare în Registrul Comerțului: J02/925/2008
  • Codul Unic de Înregistrare: RO23947365
  • Capital social: 100.000 RON


Protecția datelor cu caracter personal pe website-ul eLearning Software SRL www.elearningsoftware.ro

eLearning Software SRL se angajează ferm sa nu stocheze sau furnizeze terților datele de card furnizate de către client pe website-ul sau.

eLearning Software SRL este conștient de faptul că mulți consumatori și vizitatori ai website-ului nostru sunt preocupați de informațiile pe care le completează online, întrebându-se cum sunt folosite și păstrate acestea. Pentru a rezolva această problemă și pentru a vă demonstra că suntem preocupați de protejarea datelor cu caracter personal, am dezvoltat și implementat o politică de protejare a datelor personale ce sunt transmise prin intermediul acestui website, de aceea vă rugăm să reveniți asupra acestui text din când în când, deoarece asupra acestuia pot interveni modificări. 
 
Protecția datelor cu caracter personal pe website-ul eLearning Software SRL – în general

Datele cu caracter personal ce ne sunt comunicate de către utilizatori sunt supuse regimului Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. În înțelesul acestei legi, prin “date cu caracter personal” se înțeleg orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Noi colectăm numai datele cu caracter personal ce ne-au fost trimise de către utilizatori din proprie inițiativă. Nu vă cerem să ne furnizați aceste date ca să vă permitem accesul pe pagina noastră de internet și nu vă cerem să dezvăluiți mai multe date decât ne sunt strict necesare pentru a vă putea comunica, prin intermediul poștei electronice, modificările, noutățile, publicațiile, broșurile și alte materiale promoționale, în măsura în care nu solicitați altceva în mod expres.  Dacă mesajele dumneavoastră cu întrebări și comentarii conțin date personale după care puteți fi identificați, noi folosim aceste date pentru a vă acorda asistența pe care ne-ați cerut-o.

Dorim să vă comunicăm clar că datele personale pe care ni le-ați furnizat rămân confidențiale, în măsura în care nu doriți chiar dumneavoastră să le dezvăluiți de bună voie. Nu comercializăm, nu transferăm, nu dezvăluim terților, fără acordul utilizatorilor, datele personale ale acestora, cu următoarele excepții: (1) cazurile în care suntem  obligați de lege să dezvăluim aceste date (de exemplu, proceduri judiciare sau administrative); (2) situațiile în care anumiți furnizori sau colaboratori ne ajută în menținerea și desfășurarea activității pe pagina noastră de internet (de exemplu, acordarea premiilor în cadrul unui concurs); (3) situațiile în care trimitem e-mail-ul dumneavoastră cu întrebări sau comentarii unor alți colaboratori sau furnizori care ar putea să răspundă mai bine acestor întrebări.

Nu preluăm, nu înregistrăm și nu utilizăm datele personale ale minorilor, decât cu acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali ai acestora. Dacă sunteți minori, vă rugăm să nu ne trimiteți datele dumneavoastră personale, adică numele, prenumele, domiciliul, numărul de telefon sau adresa de e-mail, precum și orice alte date care ar putea ajuta la identificarea dumneavoastră. Dacă totuși alegeți să ne trimiteți corespondență în care ne dezvăluiți date personale deși sunteți minori și nu aveți acordul părinților sau, după caz, al reprezentanților legali, vă informăm că eLearning Software SRL va refuza în mod expres să proceseze această corespondență.

Încercările neautorizate de expediere și modificare a datelor de pe această pagină sunt strict interzise.

În contextul prelucrării datelor cu caracter personal, utilizatorii care au ales să ne dezvăluie aceste date au dreptul de acces la date și dreptul de intervenție asupra datelor. Astfel, puteți să verificați oricând toate datele personale pe care ni le-ați furnizat. La cererea dumneavoastră, dacă datele respective se mai află în baza noastră de date, noi putem să modificăm, să corectăm, să ștergem sau să încetăm folosirea ulterioară a acestora. Dacă doriți să vă exercitați acest drept, trebuie doar să ne înștiințați. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de dreptul de a fi informat, dreptul de opoziție la prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și de dreptul de a se adresa justiției.

Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la Politica noastră de protecție a datelor personale sau doriți să ne împărtășiți experiențele dumneavoastră pe această adresă de internet, vă rugăm să ne anunțați la adresa de e-mail contact@elearningsoftware.ro.

Respectăm GDPR și viața privată

Pe data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (în continuare “GDPR”) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin GDPR se creează un cadru legislativ unitar și uniform pe teritoriul Uniunii Europene.
 
Care este scopul colectării de date Personale?

Scopurile pentru care colectăm datele sunt: promovare/evaluare servicii marketing și publicitate, reclamă, servicii de comunicații electronice, pentru relația distribuitor-client precum și îmbunătățirea acesteia.

La înregistrarea pe site, utilizatorul este rugat sa completeze un formular pentru Cerere de oferta sau pentru secțiunea Contact, astfel el acceptând ca datele lui personale, vor fi incluse într-o baza de date, atent supravegheata de eLearning Software SRL prin care accepta fără nici o rezerva ca aceste date vor fi utilizate în scopurile menționate anterior.

Astfel, din acest Document, utilizatorul a luat la cunoștința, ca date cu caracter personal, folosite în scopurile menționate anterior, sunt stocate într-un mod sigur și conform legii s-a respectat dreptul la informare, la accesul de date, de intervenție și opoziție și dreptul în care nimeni nu este supus deciziei individuale. De asemenea este garantat și dreptul la sesizarea justiției în caz ca sunt inculcate reglementăprile din Regulamentul 2016/679/UE cu referire la protecția persoanelor referitor la utilizarea și prelucrarea datelor personale și circulația liberă a acestora.

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa conțină data, intenția și semnătura cu adresa de expediere: Str. Dunării, nr. 112, Arad, România, cu destinatarul: SC eLearning Software SRL, în care puteți solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastră personale sunt procesate. De asemenea în cadrul aceleași cereri se poate solicita și intervenția asupra datelor după cum urmează:

  •     Remedierea, corectarea, blocarea, ștergerea sau reactualizarea datelor personale care nu este în conformitate cu Regulamentul 2016/679/UE, cu referire la protecția persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat și circulația libera a acestor date, mai ales în cazul în care datele sunt eronate sau incomplete.
  •     Solicitarea de transpunere în date anonime a detaliilor personale care nu respecta Regulamentul 2016/679/UE, cu referire la protecția persoanelor raportat la prelucrarea datelor cu caracter personal cat și circulația liberă a acestor date.
  •     Notificarea terților a căror date au fost dezvăluite , dacă acest proces nu este dificil sau impropriu sau ar provoca lezarea acestora.


eLearning Software SRL poate sa furnizeze datele personale ale utilizatorului, altor entități, care sunt în relație de parteneriat dar cu condiția păstrării confidențialității, care oferă garanția ca datele personale sunt păstrate în siguranță conform legislației în vigoare.

Utilizatorul poate depune o cerere scrisa, care sa conțină data, intenția și semnătura cu adresa de expediere: Str. Dunării, nr. 112, Arad, România, cu destinatarul: SC eLearning Software SRL, în care puteți solicita gratuit, o data pe an, confirmarea ca datele dumneavoastră personale sunt procesate. De asemenea în cadrul aceleași cereri se poate solicita și intervenția asupra datelor după cum urmează:

  •     Firme de expediere sau curierat, firme de servicii marketing, firme de servicii bancare sau de plata, asiguratori sau companii care dezvolta interfețe și programe software personalizate pentru eLearning Software SRL.
  •     La înregistrarea pe site, prin completarea formularului de cerere de oferta sau contact, cu datele personale, utilizatorul își oferă acordul pentru care entitățile cu care eLearning Software SRL are parteneriate să desfășoare activități în vederea îndeplinirii scopurilor menționate.


Confidențialitatea datelor

Dorim să subliniem faptul ca informațiile dumneavoastră personale sunt confidențiale atunci când vizitați acest website, cu excepția cazului în care doriți în mod voluntar să le dezvăluiți.

Ne angajăm ca, în afară de scopul cercetării juridice, nu vom oferi altor părți informațiile pe care le-am primit.

Datele de accesare a paginii web sunt înregistrate automat și nu conțin informații cu caracter personal (tipul browser-ului, numărul de vizite, timpul petrecut pe site, etc). eLearning Software SRL are dreptul exclusiv de a utiliza datele despre vizite pentru a evalua site-ul și pentru a îmbunătăți conținutul și funcționalitatea acestuia.

 
Trimiterea de mesaje prin e-mail

Când ne trimiteți un mesaj prin intermediul poștei electronice (e-mail) cu datele dumneavoastră personale prin care puteți fi identificat, fie direct printr-un e-mail cu o întrebare sau comentariu sau prin intermediul unui formular trimis prin e-mail, vom folosi aceste informații pentru a satisface cererea dumneavoastră. Este posibil să trimitem adresa dumneavoastră de e-mail altor angajați sau furnizori care pot răspunde cel mai bine la întrebările dumneavoastră.

Toți angajații eLearning Software SRL și partenerii de afaceri sunt responsabili pentru respectarea principiilor de confidențialitate.

Încercări neautorizate de a încărca informații sau de a modifica informațiile de pe acest website sunt strict interzise.
 
Sondaje, chestionare și promoții de marketing

Uneori efectuăm sondaje și chestionare pe site-ul nostru. Datele colectate din aceste sondaje și chestionare sunt folosite exclusiv în cadrul eLearning Software SRL. În cazul în care pe o pagină publicăm rezultatele unui sondaj, acestea nu conțin date personale.

eLearning Software SRL nu își poate asuma responsabilitatea pentru orice prejudiciu cauzat prin utilizarea de informații obținute de pe acest website în alte scopuri în afara celor care sunt precizare.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal sau legat de experiența dumneavoastră pe acest website, vă rugăm să ne contactați la adresa e-mail contact@elearningsoftware.ro.
Sumar

Cookie-urile reprezintă un set de date generate de serverul website-ului și browserul web în memoria cache a calculatorului, terminalului mobil sau echipamentului dumneavoastră, sub forma unor fișiere de mici dimensiuni.


Politică întreagă

Cookie-uri


Website-ul www.elearningsoftware.ro folosește cookie-uri (eng. “cookies”) pentru a putea să vă ofere servicii gratuite cu programe de calitate, cu funcționalitate deplină. Cookie-urile de sesiune sunt plasate pe computerul utilizatorului website-ului www.elearningsoftware.ro doar pe durata vizitei lui pe acest site și expiră automat când utilizatorul închide browser-ul. Cookie-urile de sesiune permit utilizatorului folosirea eficientă a paginilor site-ului www.elearningsoftware.ro, iar social plugin-urile permit utilizatorului posibilitatea de a împărtăși conținut specific de pe website-ul nostru prin intermediul contului lui de pe rețelele de socializare. De asemenea, www.elearningsoftware.ro urmărește statisticile de vizualizare a site-ului pentru furnizarea exclusivă de informații necesare referitoare la atractivitatea și succesul acestui website pe piață, iar în acest sens se folosește un serviciu terț pe nume Google Analytics. Informații detaliate despre acest serviciu al acestei părți terțe, precum și despre posibilitățile de folosire a website-ului www.elearningsoftware.ro referitor la reglementarea cookie-urilor, care sunt de asemenea necesare, sunt disponibile la: https://support.google.com/analytics/answer/6004245  

Utilizatorul website-ului www.elearningsoftware.ro poate hotărî întotdeauna primirea de cookie-uri prin setarea browser-unui său web. eLearning Software SRL nu va fi responsabil pentru orice tip de pierdere de funcționalitate și / sau conținut de calitate pe website-ul www.elearningsoftware.ro oricare ar fi cazul, alegerea reglementărilor de primire a cookie-urilor este a utilizatorului.

Prin utilizarea website-ului www.elearningsoftware.ro considerăm că utilizatorii sunt familiarizați și sunt de acord cu acești termeni și condiții, inclusiv dispozițiile privind prelucrarea datelor și posibilitățile legate de cookie-uri.